Nu känns det som vår

Snart 14 dagar sen jag va inne och skrev. Men nu känns det verkligen som våren vill tränga sig på.. Frost på natten, grått och molnigt på förmiddagen, för sen att gå över i strålande sol efter kl 12 😎

Mina rundor bliver längre och jag börjar få bra kondis, lite snabbare har jag oxå blivit : går 1 km på under 10:e minuter 🙂

Så allt i allt, ser det bra ut tycker jag. Men nu får vi se på måndag, vad ortopeden säger, när han ser röntgenbilderna och jag berättar att jag, sedan den 2:e februari har gått över 24 mil ( det är på 38 dagar = över 6 km om dagen, i genomsnitt ), tar jag då bort 5 dagar, som jag vet jag inte har gått, då är det ju mera pr dag… Mjaaa.. Känner mig ganska nöjd och stolt faktisk 🙂

Mc:n har jag varit nere och putsat på, startat ett antal gångar 🙂 och stått och längtat efter att komma ut och köra igen, men kanske i nästa vecka, om nu Dr FeelGood säger : OK

Lite bilder från dagens runda på 7,9 km : IMG_8536  På väg in till Citadellet IMG_8537 Bron över vallgraven IMG_8538  IMG_8539 Inne på själva området, är det jätte mysigt och fint. IMG_8540 Själva Citadellet, med rundturer på sommaren, spökhistorier på Halloween, Bröllops festar i balsalen etc.etc.IMG_8543  IMG_8544 Sen har vi statyn av Selma Lagerlöf nere vid havet IMG_8549  IMG_8550 Sen lite fina bilder från denna härliga vår solig dag IMG_8551

IMG_8552

Tjulahop-sa-sa 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *