Fan va jobbigt, men snart är det vår

Våren känns närmare nu när jag är ute så mycket och koltrasten höras sjunga överallt, samt blommorna börjar komma upp ur jorden.
Så jag hoppas på att ortopeden kommer med bra info om mc säsongen 2016.IMG_8464 Vart är badgästerna  IMG_8469Klart vatten, nu när inte så många badar 🙂  IMG_8470  IMG_8474 Cement, där vi badar på sommarenIMG_8475
Lite dåligt nytt skall det oxå låta härifrån…
Min sjukgymnast menar att min högra axel, arbetsskadan från i september börjar få tendens till, vad som kallas ”frysen axel”, och måste få en kortison spruta igen.
Så jag har precis varit i kontakt med läkarens Sekreterare och hon sa att läkaren ville ha telefon kontakt med mig först och då ringar han mig på onsdag 2 Mars för att höra hur det står till.

Jag har en jäkla smärta i axeln pga inflammationen och gör då att jag inte kan göra mina övningar med höger armbåge och axeln, som sjukgymnasten ger mig. Just nu är jag inte så där positiv anlagt, vad gäller sjukskrivning och allt sånt skit 🙁

Så jag hoppas på positivt feedback d 14 mars, så jag kan komma upp på hojen och köra några gångar innan påsk, för då skall vi ha ”Handikap träff alà XL” i Landskrona, och förhoppningsvis äta en våffla (som dom andra från XL-forum.se skall göra i Sigtuna) 😎

 

Tjolahop och iväg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *