Lösdrivande båtar på stranden

På min lilla förmiddags runde, ca 6,2 km, va det lite spänning nere vid havet..IMG_8330

Tydligen 3 st små båtar, som hade slitit sig loss, låg nere i vattenkanten vid vattentornet.. Polis, brandkår och dykare var på plats. Nyfiken som man är, tar man ju ett par snabba bilder och drar vidare…IMG_8328  IMG_8329

Länk till artikel på HD :Båtar på drift

Tur att det inte var nån mänska, som hade fallit i vattnet, för det va jäkligt kallt i vinden och kan då täna mig hur det ville vara i vattnet 🙁

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jag upptäckte just att sjukintyget säger, att jag inte bör köra bil eller böja ryggen på 2 mdr 😮 och det är skrevet den 2:e Februari, det vill säga att jag först kan ta fram bilen eller hojen den 2:e April 🙁 IMG_8331

Tjola-Hop 😎

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *