Uppstart av BlackOrange

I förmiddags gick jag en liten runda, på nästan 5 km och fick lite vår/sommar känsla, när jag passerade denna lilla barn skulptur, som tydligen sitter och solar 🙂

IMG_8249   IMG_8250

En enkel ”selfie” blev det oxå till 😮

IMG_8251

Jag gick och tänkte över besöket hos sjukgymnasten jag va hos igår.. Jag hade fått remis till sjukgymnast, för min armbåge och axel, men hon va mycket intresserat av min rygg ( det va hon som jag hade kontakt med för många år sedan och har då följd mig en tid ).. Hon frågade om det ena och det annat, men va positiv till min envishet och förmåga att kunna gå så långt om dagen, samt att jag inte hade ont, när jag går..

Det skall sägas att Suzy Linè, sjukgymnasten, redan är pensionerat, det blev hon 2 mdr efter mitt sista besök, tillbaka i 2010, men har då vald att gå in och hjälpa till, när det bliver mycket för dom andra.. Hon blev väldig glad, när jag ringde henne och fråga om hon ville hjälpa mig,  med min ”nya” rygg 🙂

Jaja, men medan jag gick min lilla rund, kände jag för att gå ner i garaget och starta upp BllackOrange 😎

Så det blev lite bilder där med (man fotar väl det man gillar 😎 )

IMG_8325   IMG_8265   IMG_8264

Tjula-hop och där är vi nu..!!

2 reaktioner på ”Uppstart av BlackOrange”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *